Estncia en Amsterdam

sergi | patrocinats | dimarts, agost 19th, 2008

Post financiat via Zync.es

Amsterdam

[foto de MorBCN(de vacances)

Si has pensat visitar Amsterdam o els seus voltants aquests dies i vols informaci til sobre hotels on dormir, no deixes de clicar sobre l’enlla anterior. D’una manera intutiva i bastant cmoda, aquesta web et permetr (en un munt d’idiomes) consultar hotels d’aquesta ciutat (i la seua disponibilitat) per a qualsevol perode de temps, efectuant en molt poc de temps una recerca d’aquells ms econmics. L’nic retret que podem posar s que l’eslgan El teu hotel al millor preu, garantit s una mica agosarat: realment no trobarem res a la xarxa ms econmic?

A ms, tamb podrs cercar-los per diferents valoracions: des de la categoria de l’hotel fins a la valoraci dels usuaris, passant pel preu o directament pel nom de l’hotel.

I, si no coneixes res d’aquesta ciutat que t un dels centres histrics ms grans d’Europa (amb edificis principalment del segle XVII) i la ciutat antiga de la qual va ser bastida amb una srie de canals semi-circulars (amb llocs d’inters com ara el Rijksmuseum, el Museu van Gogh, el Museu Stedelijk, el Museu de la Casa de Rembrandt, la Casa d’Anna Frank, el Concertgebouw o el districte roig), pots esbrinar alguna cosa ms consultant els frums dels usuaris que apareixen al peu de la pgina.

D’altra banda, la web mare, destinia.com, tamb et permet consultar ofertes d’escapada de cap de setmana i deixa ben clar que aix dels viatges sempre deixa un raconet per a altres alliberaments gojosos.