Sobre vels, creences i constitucions…

sergi | dretona, educaci, ensenyament, llibertat, religi | dissabte, abril 24th, 2010

No solc compartir les opinions dels representants del Partit Popular d’aquest pas. Per aix, vaig quedar sorprs en estar totalment d’acord amb el que va dir el senyor Rafael Hernando, portaveu d’Immigraci del grup popular al Congrs, arran de l’enorme embolic ocasionat pel vel de l’alumna Najwa Malha: “No poden imposar les seues creences els altres si a ms estan per sobre de la nostra Constituci ” (en el exemplar escrit d’EL PAS del 21 d’abril).
Pardiez, vaig pensar, per fi desapareixer l’ensenyament de la religi confessional de l’escola pblica? I, per descomptat, tot smbol religis?
Em tem que no caur aquesta breva, i als fills d’aquells que no professen la religi catlica i d’aquells altres que no en professem cap ens seguiran imposant el cstig de romandre, perdent el temps, a les aules espanyoles perqu altres puguen exercir el seu suposat dret a rebre catequesi a l’escola.

No hi ha comentaris

Encara no hi ha comentaris.

Deixa un comentari

Suscripció RSS als comentaris de l'entrada. TrackBack URI