Felicitar les Falles és molt beneficiós per la salut de la Marina Alta

sergi | manipulació, propaganda, sanitat | dissabte, març 16th, 2013

No és lamentable, i fins i tot indecent, que, mentre ens retalla serveis essencials (com les urgències nocturnes als centres de salut) o acomiada a metges de 58 anys, Marina Salud es gaste milions de pessetes en agit-prop, mantenint amb els nostres diners (i a expenses de la nostra salut) un servei de premsa i de publicitat en els mitjans de comunicació (als que, d’eixa manera, té comprats) que arriba a la felicitació per ràdio a les Falles de Dénia?

Bé, no es pot negar que el servei de propaganda de Marina Salud es guanya ben guanyat el jornal… El que passa és que eixos diners haurien de revertir en allò per al que se suposa que treballa: la nostra salut.

En aquest enllaç podeu veure la tasca que fa aquest servei d’agit-prop (genial allò de: “apostilló que “fuera de las reivindicaciones políticas y con los datos en la mano, no procede tal apertura“”)

I en aquest altre, la versió pura i dura del que estan fent amb la nostra salut.

PER LA NOSTRA SALUT, SANITAT PÚBLICA I DE QUALITAT. REACCIONEM.

No hi ha comentaris

Encara no hi ha comentaris.

Deixa un comentari

Suscripció RSS als comentaris de l'entrada. TrackBack URI