Dia trist

sergi | eleccions | dimecres, maig 30th, 2007

Circula per la xarxa aquest “manifest”, que subscric:

“ARROZ Y TARTANA: Blasco Ibañez retratà la vida de la burgesia a València a la perfecció l’any 1894; en l’actualitat, la “BURGESIA” de València és tan semblant que dóna la sensació que anem cap a arrere…

Està clar…

Els valencians preferim la Fòrmula 1 a que els nostres fills deixen d’estudiar en barracons.

Els valencians anteposem l’America’s Cup a ser atesos en un hospital dignament.

Als valencians ens encanta la nostra ciutat, i per això hem de comprar-nos els pisos als afores perquè no podem somiar ni amb un pis a la mateixa ciutat.

Els valencians que viuen a la ciutat, encara que tenen un pis de merda amb les necessitats bàsiques sense cobrir, quan surten tenen el seu mercedes o el seu bmw a la porta, perquè tots el vegen.

Aquests mateixos valencians, els que tenen un bmw o un mercedes a la porta, es pensen que són milionaris, quan tota la seva vida han estat uns treballadors. Encara que vulguen aparentar el contrari, es NOTA.

És mes, els valencians som tan ingenus, que pensem que la nostra ciutat es convertirà en el Monaco espanyol, quan el més probable és que això es convertisca en el nou MARBELLA.

Els valencians hem elegit DOS polítics que presideixen les diputacions d’Alacant i Castelló, i estan imputats en casos de corrupció urbanística a espera de judici.

Els valencians volem ser governats per corruptes. I si no que li ho diguen al poble de PEGO en el qual l’alcalde de fa dues legislatures HA ESTAT CONDEMNAT a vuit anys de presó, i la seva dona s’ha presentat pel mateix partit que els valencians hem votat i ha estat la més votada.

Els valencians volem que els nostres instituts es convertisquen en guetos, perquè els estudiants amb qualsevol problema d’aprenentatge seran els únics que no admetran els instituts privats.

Als valencians ens enganyen i ens roben, i ho consentim.

Però bo… els valencians hem elegit.

Jo, avui, m’avergonyisc de ser valenciana.”

2 comentaris

Deixa un comentari

Suscripció RSS als comentaris de l'entrada. TrackBack URI