Carta a l’Arquebisbat i a l’Ajuntament de València

sergi | religió | dilluns, juliol 30th, 2007

Davant el greu afront que suposa per a les víctimes del franquisme i les seues famílies, i per a la societat democràtica en general, la construcció a València per part de l’Arquebisbat de l’anomenat “macrosantuari”, dedicat a 233 “víctimes innocents de la Santa Croada”, en un terreny públic de quasi 4.000 m2 donat per l’Ajuntament de València, en el lloc més car de la ciutat i valorat en milions d’euros.

null

[foto: interviu]

Si estàs d’acord amb el contingut de la carta (que llegiràs en clicar l’enllaç de sota) ompli el formulari de baix (al peu de l’esmentada carta) amb les teues dades i polsa “Enviar”, per a enviar un email a l’Arquebisbat i a l’alcaldesa de València.

A l’Arquebisbat i a l’Ajuntament de València

Més informació.

I, si finalment comencen les obres (que començaran), acudeix-hi i apostata públicament: una apostasia per cada “víctima innocent”.

1 comentari

Deixa un comentari

Suscripció RSS als comentaris de l'entrada. TrackBack URI