El golf, la nostra salvació!

sergi | medi ambient, política, territori | dilluns, febrer 5th, 2007

Còpie i pegue un missatge que m’han enviat:
TOMAOS LA MOLESTIA DE LEERLO,NO ME SEÁIS MANTAS. ES TAN ALUCINANTE COMO INDIGNANTE. TENEMOS CARA DE IDIOTAS, PARECE SER…

Ací teniu el preàmbul de la llei aprovada el passat 5 de desembre.
Costa de creure que un govern siga capaç d’aplegar tanta demagògia i mentida en un text per tal de justificar una llei destinada només al negoci dels seus amics.

LLEI 9/2006, de 5 de desembre de 2006, reguladora de camps de golf a la Comunitat Valenciana.

PREÁMBUL

El golf, com a pràctica esportiva, ha experimentat un important procés de creixement en els últims anys, i s’ha convertit en un dels esports més practicats, tant pels valencians com pel gran nombre de visitants que rep la la Comunitat Valenciana, ja que per les seues especials característiques s’ adapta perfectament a qualsevol edat i condici? f?sica, i satisf? les creixents demandes d’oci i salut de les societats avan?ades.

Ambientalment, el golf, per la seua gran extensi? i capacitat d’adaptaci? al medi, pot constituir i ha de constituir un instrument que contribu?sca a la preservaci? i millora dels valors ambientals i paisatg?stics del territori, tant del lloc on s’ubica com de l’entorn, en especial de les zones degradades.

Des del punt de vista econ?mic, el golf ?s una activitat que pot representar un segment espec?fic del sector tur?stic que omplementa les ofertes tradicionals i introdu?x un element de qualificaci? d’estes. D’altra banda, l’impacte social que produ?x es tradu?x en un augment net de l’ocupaci? amb una forta component local que implica majors oportunitats per als territoris on s’ubiquen els camps de golf.

La creixent demanda d’este tipus d’instal?lacions, tant per a residents com a visitants, constitu?x per tant una oportunitat que l’administraci? ha de canalitzar, i resulta evident que el golf, ben regulat i ordenat, pot adquirir un car?cter dinamitzador i diversificador de l’activitat econ?mica.
La Generalitat, conscient de les repercussions positives que el golf t? en all? social, ambiental i econ?mic, afronta el repte de regular el marc jur?dic de la implantaci? territorial dels camps de golf perqu? estes instal?lacions contribu?squen a la dinamitzaci? del territori i a millorar els valors paisatg?stics de la Comunitat Valenciana.

T?CATE LOS HUEVOS…ALGUIEN ENTIENDE ALGO???HOLA???EL TRASVASE DEL EBRO? LA ESCASEZ DE AGUA?

NO S? C?MO HEMOS PODIDO VIVIR SIN GOLF HASTA AHORA,DIOS…SI ES QUE ?STOS DE LA GENERALITAT SE LO CURRAN MUCH?SIMO…SIEMPRE VELANDO POR NUESTROS INTERESES. MENUDA PUTA MIERDA DE COMUNIDAD, A M? QUE ME BORREN. Y NO SIGO QUE ME ENCIENDO.

4 comentaris

Deixa un comentari

Suscripció RSS als comentaris de l'entrada. TrackBack URI