Affaire “El Jueves”

sergi | censura, llibertat, xorradetes | dilluns, juliol 23rd, 2007

Em sembla una mica xorra (per dir-ho suau) el fet de segrestar una revista dues dies desprs d’haver eixit als quioscs, i, sobretot, en un temps en qu qualsevol ha vist (i pot veure) la famosa portada a travs de la xarxa. Noms posar un link, no siga cosa que li entre el gust al senyor fiscal i comence a tancar totes les webs on surt la parella de principitos en pilota picada, com ha fet amb la web d’El Jueves.

Potser els fiscals i els jutges del nostre pas no tenen coses ms importants en qu ocupar-se (us puc ben assegurar que aquest setmanari treu totes les setmanes a la casa reial en situaci poc afavoridora, i mai no ha passat res). Per si eixe s el tema, els recomane que visiten aquest enlla, que s que sn injries ben fortes.

Per la veritat s que segurament el fiscal est a sou de la revista, perqu no hi ha forma millor de propaganda que la que li est fent amb tot aquest assumpte.

Ah, per cert! Tamb hi ha qui se n’est aprofitant: com que la revista ja portava dos dies a la venda, hi ha exemplars circulant per aqu i ahir ja es cotitzaven a 49 euracos!

[Si us interessa, jo en conec alg que la t... Jeje]

Llibertat d’expressi! Que un acudit siga dolent, no lleva per a treure’l de la circulaci! I tothom, tothom, s hum, i, per tant, susceptible de burlar-se’n! No acabeu amb una de les poquetes coses que encara sn gratis, sisplau! L’humor. Que siga possible cagar-se en qui siga, per ja!

Salut!

2 comentaris

Deixa un comentari

Suscripció RSS als comentaris de l'entrada. TrackBack URI